Studerar på universitet och hur det går hittills

'' Every morning you
have two choices:
Continue to sleep with
your dreams, or wake
up and chase them''
 
Nu har jag studerat på SLU i 2 veckor, påbörjat min tredje vecka idag. Vi har inte riktigt dragit igång känns det som, vi har ett projektarbete genom denna kurs och sen lite gruppövningar varje vecka. 
Men tror det drar igång mer snart. Så fullt ös medvetslös snart. 
Jag trivs jättebra hittills och är jättetaggad och nervös inför det som ska komma. 

Jag kom in på utbildningen genom att jag stod som reserv, så jag fick mejlet en dag när jag var på jobbet och jag fick panik, började gråta av lycka och ringde till Anton, Mamma, Pappa och farmor och frågade vad jag skulle göra. Jag tackade givetvis Ja, men i början så tvekade jag på mig själv och min förmåga, men nu sitter jag här.

Annars så har det inte hänt så mycket. Jag förlorade fokus på min viktnedgång under sommaren pågrund utav att jag jobbade så mycket. Så jag gick upp några kilo igen och ska försöka komma i fas. Jag har börjat med periodisk fasta igen och det går bra hittills. Har dock inte så mycket energi för att orka träna, det händer någon gång ibland, men inte alls så ofta som jag hade velat. 

Jag har inte energi för så mycket hobby heller, sitter bara och spelar Genshin impact hela dagarna, och jag vill gärna fortsätta med Cosplay och även börja rita igen men det händer knappt nu. men det kanske händer oftare om jag får in en mer struktur på mina dagar. Men vi får se!

Nu ska jag fortsätta plugga lite inför imorgon!

Ha det bra!

 
 
'' Push yourself,
because no one
else is going to
do it for you ''
 
 
 

Tenshin-kun

En blogg om mitt liv

RSS 2.0