Klar med kurs, förra veckan och födelsedag

''  Sometimes you will
never know the value
of a moment until it
becomes a memory ''
 
Hej igen! 
Nu var det mer än 2 veckor sedan som jag skrev sist. Har inte haft orken tyvärr att skriva något. Men nu känner jag att jag orkar skriva ett litet ''hur det ligger till'' inlägg!
 
Jag börjar väl med att säga att jag härmed är klar med Baskemin! Gjorde tentamen imorse och fick rätt på den, vilket känns otroligt skönt. 
Så nu är det bara Fysik och Matematik 4 kvar.
Det är tuffa ämnen, men jag vet att jag kommer klara det sålänge jag håller mig i fas och gör det jag ska.
 
Varit lite oroligt i Januari dock.  Var lite strul med CSN, då jag bara kunde söka för första terminen när jag började studera, och såklart blev det krångel nu när andra terminen drog igång. Men det är löst, så nu får jag mina pengar iallafall. Får dock lite mindre den här terminen då jag läser 1 kurs mindre, men jag får bara försöka att spara mer och inte handla så mycket onödigt hela tiden.
 
Förra veckan så gymmade jag 3 dagar. Jag var dock inte alls motiverad av att gå dit, men jag lyckades. Anledningen till omotivationen var väl ''lingonveckan''.. Jag går på minipiller och får min vecka kanske 2 gånger om året om jag har tur. 
Men ja, förra veckan fick jag den och jag blev så enormt sugen på sötsaker. Så då bröt jag tyvärr verkligen mitt nyårslöfte med att tagga ned på det. Men jag känner att den typ försvunnit nu så imorgon ska jag köra igång med gym och försöka att äta lite bättre igen.
Har även köpt en våg så jag kan börja mäta min vikt igen. Har inte velat det tidigare då jag vet jag skulle bli ledsen om vikten håller sig densamma, men jag får försöka hålla mig i kragen. 
 
 
 
Sotis fyller även 10 år på Söndag, så har beställt 2 presenter till henne (ett gosedjur och en aktiveringsleksak). Min lilla tjej blir så gammal <3 
 
 
 
Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova ikapp det jag missat.

Hoppas alla kommer få en fin vecka!

KRAM!
 
'' Life is too important
to be taken seriously ''

Tenshin-kun

En blogg om mitt liv

RSS 2.0