Nytt jobb, besök i Orsa och basåret

'' If everything goes right, 
we get a good experience.
If everything goes wrong,
we get a good story ''

Hej! Nu har det hänt ganska mycket på kort tid.
Sotis var ju dålig under typ hela Maj, och nu har hon återigen blivit dålig igen. (hon var bra i typ 3 dagar..)
Imorgon så ska vi besöka veterinären återigen och kolla om vi kan hitta vad som är fel. 
Hon är ju pigg iaf, men hon bajsar på sig på mornarna och det börjar bli extremt jobbigt nu. 
Lilla skruttan <3

Jag har även börjat jobba på Coop här. Har jobbat 2 dagar hittills och det är skönt att den butiken är väldigt lik Coop i Orsa, så det kommer gå snabbt för mig att komma in i den här butiken också. 

I Onsdags så skrev jag även omtenta igen för fysik 2, och jag kände att den gick åt h*lvete.. men efteråt så fick jag träffa Antons kompisar för första gången. Jättetrevliga människor! Och vi ska även umgås under midsommar nästa vecka.

Förra veckan så frågade Anton om vi skulle ta och åka till Orsa över dagen nästa vecka (alltså denna vecka) och då blev jag så glad!
Så vi åkte först till sommarstugan och hälsade på mamma och Gunnar igår, och sedan åkte vi till Orsa och träffade Farmor och även Linda, Jacob och Danne. Efter det så mötte vi Pappa vid bowlingen och käkade lite där. 
Det var oerhört trevligt att åka dit. Var sedan jul som jag var där sist, så var jättemysigt att åka hem igår och säga hej.. och samtidigt visa upp min sambo.

Påvägen hem igår också så fick jag ett meddelande om att ett resultat rapporterats in på Ladok, så jag visste att det hade att göra med Omtentamen som jag gjorde i Onsdags och jag kände att ''Fan, jag klarade den ju inte.. men lika bra att kolla den ändå..'' och tro det eller inte, men fan jag klarade tentan? Så det innebär att jag klarade av hela Basåret och är behörig för att söka till veterinär nu om jag vill gå den vägen på en gång. Så jäkla skönt! <3

Men nu ska jag ge Sotis lite mat och ev gå ner och fixa lite i förrådet innan jag ska gå och lägga mig, då jag börjar jobbat imorgon kl 6:30 - 11:00. 

Hoppas ni alla har haft en bra vecka!
Kram!


''If you want to be happy.
Then be it
''

Tenshin-kun

En blogg om mitt liv

RSS 2.0