Tenta, Jason och nya kläder

'' Being happy doesn't mean 
everything's perfect.
It means you've decided
to look beyond the
imperfections'' 
 
 
Hej igen! Ny vecka och nya mål! 
 
Idag så började jag veckan med att köra matematik tentamen. Jag känner att det gick troligtvis bra, men det är nog på gränsen. Så är ganska beredd på att få lov att göra en omtenta. Men nu vet jag iaf hur en tentamen fungerar, så går nog lättare nästa gång. 
 
Påvägen till skolan imorse så var det -1*c ute, men det var så mysigt att promenera genom bolougnerskogen som ligger mellan busshållplatsen och skolan. 
 
 
Nu när jag är klar med matematik tentan så ska jag fokusera på fysiken igen, så jag kommer ikapp i den. Ligger efter med ungefär 5-6 timmars föreläsning. Så ska köra det resten av veckan. 
Men tror det går bra det också. Men lite stressigt är det, då vi har tenta i fysik om typ 3 veckor, och jag ör urusel på fysik...
 
Men jag gör mitt bästa och försöker verkligen att klara skolan då jag inte orkar hamna efter osv pga av mitt mående längre. Så nu är det bara att bita ihop, kämpa sig vidare och så kommer livet att överraska mig någon gång :) 
 
Nästa helg så ska jag även till Avesta och träffa mina kompisar för lite brädspel. Det ska bli så jäkla kul. Vi träffas inte så ofta, och jag har tyvärr inte så mycket socialt liv nu när jag bor i Gävle, så tror det kan vara jäkligt bra för mig också att få träffa några andra fysiskt. (snackar med dem dagligen på discord, men ja..)

Förra veckan så fick jag även min Jason mask, samt en machete och fejkblod. Så jag klädde ut mig till en kvinnlig version av honom. Lite Closet-Cosplay. 
Jag ska fixa bättre kläder i framtiden och verkligen göra honom seriöst någon dag. Men blev så sugen att klä ut mig nu.
Inväntar även en röd overall och en Dali mask, så jag kan klä ut mig som i serien La Casa De Papel, som är en av mina favoritserier. Rekommenderar verkligen! 

 
Sen idag så fick jag lite nya tröjor, då jag kände att jag behövde lite mer höst/vinter tröjor, och jag tycker dem var så fina! 
Lite ovanligt för mig att bära den ljusbruna dock, lite för V-ringad än det jag är van vid, men kommer bära den ändå. Och Mussepigg tröjan och leggisen är en pyjamas som jag tänkte jag ska ha nästa helg. Och jag älskar den. Så jäkla mysig!
 
 
 
Men nu ska jag påbörja lite fysik-plugg och sen laga lite Lax i ugn med fetaostkräm! Mumsigt!

Ha en bra vecka så skriver jag något nytt när det hänt lite grejer.
 
Kram!


'' I am stronger
than I am
Broken'' 
 
 

Tenshin-kun

En blogg om mitt liv

RSS 2.0