Resan till Orsa

'' The most important thing
is to enjoy your life -
to be happy -
It's all that matters ''
 
Förra helgen så åkte jag, Anton och Sotis till Orsa för att hälsa på och fira pappa. Tanken var att vi skulle sova i Näset under natten och umgås med mamma och Gunnar på fredagen, men när vi sitter i bilen påväg mot Dalarna så berättar mamma att Gunnar är förkyld, så vi bokade en natt på hotellet i Orsa. Vi hade ganska mycket tid att spendera då det inte blev som vi tänkt. Men vi köpte en bukett blommor och åkte till Näset ändå och sa hej.
Efter det så åkte vi tillbaka till Orsa, besökte mormor och morfars grav (lämnade en blomma) och käkade på Akropolis. 

Sen gick vi tillbaka till hotellet och bara chillade. Vi köpte lite gott på Coop och så såg vi på fångarna på fortet. 
När vi sedan vaknade så käkade vi hotellfrukost (var inte så mycket dock.. typ bara smörgås, ägg och yoghurt). Vi åkte sedan till Rovdjursparken och gick där. Farmor hade bokat tid på bowlingen vid 17 så även på lördagen hade vi mycket tid att spendera. Efter parken så åkte vi till kaffestugan och fikade, och sen åkte vi till tygstugan och Arken Zoo i Mora. 

Sen käkade vi. Farmor hade bokat bord ute, annars hade inte pappa tillåtit henne att få följa med pga Covid-19. Men vi fick ett bord såklart, och vi satte oss ned. Och så började det regna och blåsa. Men vi hade parasol ovanför bordet så vi klarade oss lite. Men det var lite otur, men vi hade trevligt ändå. 

Sen åkte vi hem och fortsatte att ta det lugnt.
 
 (Fin lykta som Anton köpte till mig <3 )


Vi har även gymmat 3 dagar hittils denna vecka. Var tänkt att vi skulle göra det idag också, men Anton jobbar natt nu så vi var sena upp ur sängen idag och han skulle åka iväg och fira en kompis idag. Så vi gymmar imorgon istället. 
Har varit jättetomt utan honom här hemma idag.. så jag har glott på Shrek 3 och 4.. på svenska. Haha. 
Har även tagit på mig min Freya cosplay. Sen har jag även sökt 2 stycken jobb; säljare på IKEA och New Yorker inne i Valbo. Så jäkla spännande! Hoppas jag får någon av jobbena. Verkar så kul! och jag vill verkligen ha ett jobb så jag kan tjäna pengar igen (trivs inte på coop så för mitt eget välmående så jobbar jag inte där). 
 
 
 


Nu ska jag fortsätta skriva lite Kemi och snart så är Anton hemma igen! Tjoho!

Ha det bra alla! 

 
'' Be happy.
Not because everything is good,
but because you can see
the good in everything ''

Tenshin-kun

En blogg om mitt liv

RSS 2.0