Lite mer som hänt

Hej igen!
Jag är så dålig på att uppdatera här, men det har hänt så mycket igen sedan sist. 

Jag har haft fullt upp med att jobba på det nya jobbet och varit ganska slutkörd under sommaren. Men nu när det börjar gå mot sitt slut så kan jag pusta ut och ta det lugnt igen.
 
Några saker som hänt sedan förra inlägget: 
* Sotis har operetat bort tumörer 2 gånger (en gång i Juni och nu idag). Tumören i Juni var tyvärr en elakartad tumör, men den var så pass liten så veterinären tror inte det bör bli något problem med den. Den vi tog bort idag måste vi vänta några veckor innan vi får veta vad det är för typ av tumör. Förhoppningsvis är den godartar <3 

* Sotis har även tagit 2 tänder idag och så har hon skadade trumhinnor (hon har en tendens att få svamp i öronen.. vet inte hur många gånger hon haft det i sitt liv) så hon ska gå på lite medicin nu tills nästa vecka och förhoppningsvis blir öronen lite bättre då. 

* Jag har varit orolig ifall jag haft bröstcanser då jag, för typ 2 1/2 månad sedan, upptäckte en knöl i armhålan. Jag kollade upp den efter 1 månad och dem sa att jag skulle ge det ytterligare en månad, då skulle den säkert vara borta. Men det var den inte. Så jag fick panik i fredags och försökte ringa vården i flera timmar (inge svar...). Men idag så ringde vården upp mig och jag fick komma dit redan idag och en doktor kollade på den.
Han sa dock att jag skulle glömma den helt då det inte ens var en knöl och bara någon förändring i konsistensen. 
Så det kändes jätteskönt att kunna släppa hela cancer-rädslan. 

* Jag har blivit fast besämd med att börja med cosplay for real nu. Har köpt mer typ osv och ska försöka börja sy på min Yona cosplay.
Anton har även köpt cosplay böcker från Kamui också åt mig. (köpt för kanske totalt 1600 kr?) och så har jag beställt EVA foam från Belgien precis för typ 1500 kr. Så ja. Dyr hobby. Men jag är så jäkla taggad på att försöka göra armor och vapen osv. ! 

* Jag kom inte in på någon utbildning hittills. Men jag står i reserv på både Djursjukskötare och Japanska 1 (distans). Och jag har även kontaktat Sandviken Kommun för att se om jag kan läsa Kemi 2 på distans nu i Höst. Men det får jag veta ungefär den 20 Augusti. 

* Vi har fyllt lägenheten med möbler. Typ. Jag har fått ett skrivbord och Anton har skaffat sig ett elpiano. Men vi ska antagligen skaffa en lite mindre soffa då hans Divan är lite väl stor för våran lilla etta. 

* Vi har åkt till Orsa ännu en gång. Vi rensade hos pappa lite och hälsade på i både Näset och i Orsa. Det var jättemysigt och jag saknar hem så mycket <3 

Sen är det lite mer som hänt. Men det är onödigt att skriva ut det här.

Hoppas ni alla haft en mysig sommar, trots Covid-19. 

Ha det bra!
 
 
 
yeah. skippade citat idag. Och bild. Lite för lat just nu. haha

Tenshin-kun

En blogg om mitt liv

RSS 2.0