Stressig känsla varje dag

Under de senaste veckorna så har jag känt en viss stress inuti mig. Min hjärna har inte kunnat fokusera på så mycket och jag har typ bara jobbat, sovit, ätit och spelat sims. Jag har även försökt få in lite träning också. 

Det är mycket som får mig att känna mig stressad, mycket som jag inte kan göra någonting åt pga att det bara är jag som övertänker om saker som inte ens hänt, som kan komma att hända eller bara för att det är en tanke som kravlar sig upp i min hjärna. 
Men det är även mycket omkring mig som får mig att känna mig stressad...
 
Covid är väl en sak såklart. Det är stressigt att arbeta och se hur många människor det är som totalt skiter i att det är en pandemi i världen och att jag måste påpeka det till dessa människor varje gång och ibland blir de otrevliga mot mig.
Jag vill inte jobba i butik. Jag vill arbeta med djur. 
Så jag har ju givetvis sökt djursjukskötarutbildningen och veterinärutbildningen, vilket är mina drömyrken. 
Men jag upptäckte för några dagar sedan att det är kört för mig att komma in på dessa till hösten då mina betyg är alldeles för låga och HP-provet behöver höjas med nästan dubbelt. 
Så jag sökte även djurskydd och etologi programmet. Jag vela bli djurskyddsinpektör på gymnasiet, så jag kan tänka mig att studera och arbeta med det innan jag tar mig vidare till djursjukvård. 
Jag har en större chans att komma in på den utbildningen. Jag behöver dock höja högskoleprovet där också, men enbart med cirka 0,2poäng. 
Så jag är även stressad över att jag måste höja högskoleprovet och jag måste plugga till det, men pågrund utav att min hjärna är trött så händer det inte.. (Jag ska försöka plugga lite ikväll) 

Pågrund utav att jag är så trött hela tiden så blir jag vääääldigt lättirriterad också och kan bli sur av smågrejer. Vilket gör mig extremt rädd att Anton ska bli less på mig, så det är också en liten stress. Men Anton är så jäkla fantastisk och underbar så han hanterar det här jättebra <3 (i dont deserve him <333)

Jag är även stressad över min vikt. Jag har gått upp nästan 20kg sedan jag starten på 2020. 20 kilo. 
Jag har försökt att träna, äta bra osv. Men sen kommer det dagar då man köper godis, snabbmat etc och så går man upp i vikt. Jag blir stressad över att räkna kalorierna och jag försöker att äta så lite som möjligt varje dag. Så jag skippar frukosten ibland. men sen när jag käkar middag på kvällen så slår suget in och jag äter för mycket. 
 
Men jag försöker mitt bästa. Ska försöka träna varje dag framöver, och försöka sluta med iaf snabbmat. 

Jag har även fått extremt mycket finnar, men jag använder mig av lite ansiktsprodukter så det har blivit lite bättre. Jag skaffade även vitaminer idag som ska motverka finnar, så börjar ta dessa idag också. 

Vi ska även åka till Orsa på fredag och bo på hotellet till lördag, så jag är ju lite nervös ifall vi kommer på Covid där då Orsa är det näst mest utsatta platsen i hela landet. men vi kommer inte gå in i butiker eller träffa ''onödiga'' människor. Vi ska bara svänga förbi farfar, farmor och pappa och sedan mamma och Gunnar. Så vi bör klara oss :) 
 
Jag fyller även år på Torsdag. Geez...
 
 
Jag kommer antagligen ta mig ur den här stressen. Jag är ledig från jobbet hela veckan (förutom söndag) så jag sover när jag blir trött och bara tar det lugnt. Jag försöker få in Yoga/stress relief innan eller efter träningspassen.  
 
Blev ett lite deppigt inlägg nu, men vafan. Livet är inte en dans på rosor alltid :) Men jag mår väl bra osv annars, och jag hoppas ni också gör det!

Kram! ~ 

Tenshin-kun

En blogg om mitt liv

RSS 2.0