Nytt jobb!

'' Nothing can dim
the light that shines
from within ''
 
Nu var det väldigt länge sedan som jag skrev någonting (kollade och senaste inlägget var om mitt körkort.. damn)
Och det har hänt massor.

Jag kommer inte gå igenom allt, då det blir alldeles för mycket i ett inlägg. Så jag kanske skriver ett till imorgon om en annan ''händelse''.

Men idag tänkte jag skriva om mitt nya jobb! 
 

Som många säkert vet så varade inte min anställning på Maxi längre, så jag fick ''sparken'' i Augusti och fokuserade då istället på att jobba med mig själv och kämpa för det där jävla körkortet.
Men strax efter jag lyckades med det så hörde jag från en av min mammas vänninor att det behövs timvikarie på Coop Konsum här där jag bor, så jag begav mig dit och lämnade ett CV (ett jävligt fint skrivet CV om jag får säga det själv).


Jag promenerade sedan hemåt någon dag senare och snackade på Discord med ''Fuking Awesome'' och då skriver mamma till mig :


Först trodde jag hon jävlades om något annat, men sen ringde hon upp mig (innan 15 Oktober meddelandet) och berättade att hennes Vännina sagt vi ska bli kollegor. 
Så jag visste jag skulle få jobb innan ens Konsum hann ringa mig. 

Dem hörde av sig till mig på måndagen efter den helgen och frågade om jag kunde komma in på tisdagen och prova på. Och jag jobbade 5 dagar den veckan och har jobbat lite då och då (ganska mkt ändå) sedan dess.

Jag trivs så jävla bra där! 
Det tog en liten stund innan jag lärde mig hur det fungerar där, men som tur är så är vissa PLU-koder likadant där som på Maxi. 

Personalen där är helt underbara också, så jag trivs väldigt bra med dem. Dem är jättetrevliga och snälla och roliga att arbeta med. 
 
Dem säger också att jag är duktig och sen att jag kommer få lära mig de flesta avdelningarna också, vilket jag längtar till som fan! 

Jag har jobbat lite med mejeri, kolonial och frys, och det är så kul att få lära sig nya saker och att få jobba ute i butiken istället! :) 
 
Det som är jobbigast är väl dock det där om att jag vill flytta till Uppsala för att studera, och måste då sluta på Konsum :( 
Men det kommer nog skjutas fram lite grann.
Kommer nog ta ''planer'' i ett annat inlägg.


Det var väl det här jag ville skriva i det här inlägget :)

Får se om jag skriver något imorgon också. Nästa inlägg kommer vara jobbigt att skriva om, men jag känner att jag vill göra det för min egen skull <3 
 
Hoppas alla har en bra söndag! och att nästa vecka kommer bli fantastisk för er! :)


'' Don't judge my story
by the chapter you walked
in on''
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tenshin-kun

En blogg om mitt liv

RSS 2.0