Ullared och Julfirande

Nu tänkte jag göra en liten uppdatering här igen. 

Senaste inlägget var ju över 4 veckor sedan, vilket bevisar att jag är extremt dålig på att uppdatera här.


Efter det inlägget så har det väl hänt mycket; jag har bilat ner till Ullared med Thomas, jag har firat jul och gjort en massa annat mys och roligheter! :) 
 

Resan till Ullared skedde för cirka 3 veckor sedan. Då tog jag och Thomas hans bil och åkte hela vägen ner till Ullared och sov på deras hotell över natten (vi tog en snabbtitt in i butiken också och köpte Morgan-chips. lol) men vi käkade även på en Asiatisk buffé.
Dagen därpå så besökte vi givetvis butiken till fullo, då självaste planen att åka dit var för att gå på Gekås och handla julklappar. 
Vi var där inne kanske 5 timmar (?) och summan blev inte så mycket som jag trodde (var rädd för typ 5000kr, men blev bara 1800kr). 
Vi hann sedan åka till Göteborg (åk inte bil där), och gick på Titanic museét som var jättecoolt! :) 
Efter det så tog vi in på ett hotell i Skara för att få lite närmare hemåt på söndagen. 
Kvällen på hotellet spenderade vi i ett uppgraderat rum (då det var något julfirande där, så hotellvärdarna bjöd på rummet) med köpt pizza och kebab (Fick dock Gyros *sad face*).
Sen åkte vi hem på söndagen så det hände inte så mycket mer just då! :)

Julfirandet i år började redan på Söndagen den 23:de efter att jag jobbat ett morgonpass på Coop. Sedan åkte jag till Älvdalen, (efter jag varit förbi Mormors och morfars grav och lämnat en present) och hade mysig uppesittarkväll tillsammans med Thomas, hans mamma och hans brorsa. Vi vann dock ingenting. Men det var ändå mysigt då vi åt goda smörgåsar och badade lite Jacuzzi och bara hade det bra. Fast tyvärr så var jag jätteförkyld under julhelgen, så lite tråkigt var det. Men annars så var allt topp!!
På julaftonsdagen så åkte jag tillbaka till Orsa för att göra mig fin inför dagen, då jag senare åkte till Mamma och träffade henne, Gunnar, Mattias, Cilla och Gunnars mamma Siri en kort stund. 
Sedan bar det av mot Pappas sida av släkten där jag var under tiden Kalle visades. Jag delade ut mina julklappar till dem och fick mina, sedan åkte jag tillbaka till Älvdalen för att fortsätta firandet med Thomas och hans familj. 
Jag hade jättetrevligt trotts förkylningen med dem, och hoppas jag får tillbringa julen fler gånger där igen! :) 

På juldagen så stängde jag på Coop, och först kände jag bara ''blä'' för det då jag kände mig så hängig. Men trotts det så jobbade jag för att inte krångla till det för mina kollegor och för att förlora en OB dag. Men självaste dagen gick bra ändå! Så glad att jag inte sjukanmälde mig då :) 

Min och Thomas egna juldag var igår (26:de) och vi gav då varandra presenter och åt god plankstek och drack lite god glögg och choklad! 
Den där karl är bara för bra på att ge julklappar också, jag skäms lite. haha.
Jag fick The walking dead season 8 på dvd, ett biopresentkort inför Lejonkungen filmen, brickor att ställa glas/koppar på OCH så fick jag ett kort där han skrivit att han kommer bjuda på Närcon Sommar 2019 (boende och konvent) OCH att han kommer följa med!!
Jag började nästan gråta! :)
Jag älskar honom <3 
 
Nu ska jag göra mig iordning för att sova då jag ska jobba imorgon!!

Ha det så bra alla! :)
Kram!

Tenshin-kun

En blogg om mitt liv

RSS 2.0