Min kropp och mina tankar kring den

'' I need to be skinnior
LOVE MYSELF '' 
 
 
Det som fick mig till just det här samtalsämnet är den ''fasen'' jag genomgår för tillfället. Jag kommer till det lite längre ned i inlägget. *thumbs up* 
 
Jag har aldrig tyckt om min kropp.. jag har alltid tyckt att jag är tjock, har konstiga former, fruktansvärt fula bröst och en äcklig rumpa. Ja, det gamla vanliga som många tjejer brukar genomgå.. bara pågrund utav dem jävla Skönhetsidealerna.. Jävla piss grej alltså. 
 
Men jag är inte olycklig ändå. Jag är skitlycklig! För min kropp och jag har två helt olika liv ;P  
Ja, jag gillar inte min kropp..
Nej, jag vill inte operera mig och förändra mitt utseende.. 
Ja, jag försöker komma in i en mer hälsosam vardag.. 
Nej, det är inte så lätt som ni tror, jag har väldigt svårt att ändra på vanor. 
 
Mitt mål är att bli mycket smalare, få en fastare rumpa och en starkare och finare byst och att få en mycket starkare kropp. Jag ska försöka ge mig in på att försöka träna minst 4 dagar i veckan igen, äta mindre än vad jag brukar (kanske tillochmed skippa några mål under dem dagarna då jag inte presterat så mycket).. 
 
Under den sista terminen på gymnasiet så var jag helt okej kring midjan.. och det var pågrund utav att jag tränade och inte åt så mycket. Jag åt fortfarande, jag svalt inte
 
  
 (där blevre naket.. wooopsie.. Men jag var stolt då.. såå) 
 
Det var så jag såg ut under en stund, och det var jag nöjd med. Inte för smal.. för jag vill inte vara en sticka. Jag vill ju få fina kurvor och fortfarande ha lite ''fett'' *lol* 
 
Sen blevre sommar, och jag höll väl liiiite koll på allt, men såklart så började jag väl småäta och så har jag återigen gått upp kring midjan.. och jag känner bara.. BLÄ.. *sad face* 
 
 
Men jag är som sagt inte deprimerad eller ledsen äver hur jag ser ut.. det är bara en tanke som kommer och går :) 
It's mah body.. and I love it! But still.. no.. 
 
Men ja, let's discuss the thing I really wanted to discuss! 
 
Jo, de flesta tjejer drabbas ju av ''Lingonveckan''.. som kommer 1 gång i månaden som vanligast. 
Problemet är att jag aldrig haft min lingonvecka regelbunden. Eller jo.. typ..
Den kommer varannan vecka. *lol* 
Och det är fan drygt.. för skydd och skit kostar ju fan bajs! ... eh.. va? 

Problemet nu är att jag haft min ''vecka'' i typ 3 veckor. HAHA!
Och det är fan drygt! :p 

Jag tror jag vet anledningen för det, och det är för att jag har börjat med minipiller (NEJ JAG KAN INTE TA ANDRA PREVENTINMEDEL BECAUSE MAH SISTAH GOT A FUCKING BLODPROPP BEFORE!!! ) och ja.. enda sedan jag började med dem så har min mens blivit Fucked up :P Men jag tror den börjar gå mot bättringsvägen nu... hmmmm... 

 
 
Och jag har ALLTID haft mina rädslor för att blöda igenom byxorna osv, eller i sängen.. eller liknande.. Så när jag har min ''vecka'' så brukar jag ha mörka byxor på mig.. just in case!
Men på jobbet.. där har vi ljusbruna byxor.. så rädslan på jobbet är extrem!
För jag skulle dö om det skulle hända.. alltså.. Nä. *shiver*
Så tänk er hur jag känt mig dem senaste 3 veckorna när jag jobbat och varit med Thomas osv.. Im afraid.. okay? ;; 
 

Men jag har ändå ganska mycket tur gällande min lingonvecka.. och det är att jag ALDRIG upplever mensverk osv. Jag kan bli lite extra nedstämd och får svårigheter av att sova (vilket jag har nu..), men annars mår jag väl toppen! 
Det som stör mig är rädslan för fläckar och sen de jävla bind-priserna! Alltså.. sänk dem förfan! *angry face* 
 
Aja, let's leave mah Lingonvecka and discuss something else *lol* 
 
.
.
.
Jag vet int ens vad mer jag vill ta upp. Ville bara uppdatera om att jag haft min lingonvecka i tre veckor, att jag går upp i vikt och tycker jag är tjock~  HAHA
Men jag är ändå vacker.. För jag är fortfarande mig själv, och jag är fucking stolt över det! :) 
 
 
Im a kawaii Potato <3 
 
 
'' You are not fat.
You have fat.
You also have fingernails..
But you are not a fingernail''
 
 
 (old photo från mitten av sommaren) 
 
 
 
 
 
 
 

Helg och dop

                                                     "Stay happy, be happy"

Nu är jag påväg hem igen efter en rolig och trevlig helg med kompisarna!!
Det var jätte trevligt att träffa dem igen och tillbringa helgen med dem!
På lördagen så åkte vi in till Borlänge för att vid 16 gå på våran kompis barns dop (which was beautiful.. Just so u know) men innan så gick vi på kupolen en stund och jag köpte en likadan klänning som jag köpte där förut.. För jag glömt finkläder hemma, och jag ville int se ut hur som helst på dopet heller. Haha!
Sen köpte jag nya byxor som påminner lite om mina musse pigg byxor.. Fast dem här är svarta och så står det "never to late never to late...." på benkanterna :)
Jag köpte öven en Kalle Anka hoodie som är av samma sort som min Mussd Pigg hoodie. *löl* jag gillar bekvämma kläder.. Okej?

Men ja, sen åkte vi till kyrkan där dopet skulle vara.. Och fyfan va fint det var!! Deras bebis var hur söt som helst (jag ville fan kidnappa den *he he he*)
Sen blev det fika.. Jag fällde typ en tår för att jag var så lycklig.. Woops.. Och sen innan vi skulle åka så fick jag hålla i bebisen.. Jag dog.. Shiet !!!

Just look at it!!

She was so cute!! 😍😍😍


Inlägget är skrivet från appen.. Så int alls likt som vanligt. Löl!

 
 

Hur mår jag nu?

'' Not to spoil the ending for you..
but everyhting is gonna be
okay''
 
Ja, jag kom bara att tänka på att jag troligtvis inte sagt till alla hur jag mår nuförtiden.
Med tanke på hur jag mådde det sista året på gymnasiet.. Jag hade (Om jag kunnat) spolat tillbaka tiden och gått om det året med mer glädje istället för ilska, sorg och deprimerande tankar.
 
 
Som troligtvis de flesta vet så ungefär under höst-terminen förra året (2015) så började jag bli mer och mer orolig för Jazzi som blev allt sjukare och sjukare.. men sen mådde jag ganska dåligt pga min crush jag hade då och som jag hade enda från typ 9an (Fuck you Melissa..) men nu bryr jag mig int om det längre, det är dåtid och han är en DICK.. HAHA! Och jag har ju min fantastiska kille nu istället, så jag är skitglad över att jag sket i den andre killen så jag kunde finna Thomas <3 Hihi ~
men ja, tillbaka till saken.

Jag mådde ganska dåligt under en lång tid pga oro osv då jag typ kände på mig att Jazzi inte skulle leva så mycket längre till (Miss you bby<3) men det var ju självklart massa gällande skolan osv då jag behövde höga betyg för att kunna gå vidare, men det var svårt att fokusera på skolan alla gånger pga allt omkring mig.. så tyvärr (typ) fick jag int ihop tillräckligt med betyg för att komma in på utbildningarna som jag sökte till. (Jag är glad för det..he he he)

Självklart så var jag glad under vissa perioder under mitt sista år på gymnasiet också, jag gick liksom inte konstant runt och var ledsen och arg. Jag hade underbara stunder tillsammans med mitt gäng där (Miss you guys..). Vi hade våra skumma fester tillsammans.. och vi var bara allmänt skumma tsm.. haha <3
 
Sen i slutet av Januari (då åkte jag, Patricia och Belgien a.ka Joachim till Alexander över en helg typ) så fick jag hoppet över att Jazzi kanske skulle klara sig längre (fler år) och jag blev glad för en stund då.. enda tills sista dagen jag såg min lilla ängel.. Jag vill int gå in på detalj över vad som hände igen då jag troligtvis kommer brista ut i gråt igen och bara blir deprimerad under resten av kvällen.. men ja.. den dagen var hemsk </3
 
Efter att Jazzi lämnat oss så var jag väldigt ledsen och hade svårt för vissa saker. Sen tog även svartsjukan över då det kändes som att jag blev lämnad utanför gänget osv då dem hängde med några som jag inte kände och jag kände att jag itne ville vara en ''Pain in the ass'' så jag lät som få umgås med varandra utan mig.
 
 
Men ja, sen gick jag på balen (mådde ganska dåligt då också.. sämsta balen typ.. men är skitglad över att mamma och Gunnar kom dit och fixade mitt hår osv <3 )
 
Sen tog jag studenten (One of the best days of my life) <3
 
Sen skickade mamma in en jobbansökan till Ica Maxi.. Yeeeeah.. jag kände att jag int skulle ha någon chans.. men mamma tog insiativet och skickade in en ansökan åt mig.. Då ringde min chef mig och bad mig komma in dagen efter och VOILA! Nu har jag typ det bästa jobbet jag kan tänka mig med underbara kollegor och så har mitt självförtorende ökad som in i helskotta sedan jag började där! Jag är så stolt över mig själv!
Jag träffade även Thomas på Ica Maxi, så det är typ mamma jag kan ha att tacka för allt <3 Hihi <3
 
Så kortfattat så kan jag säga att jag mår skitbra nu!!
Underbara stunder med mina vänner och med min underbara Thomas <3
Jag vill int att livet ska förändras till någonting negativt nu <3 Jag är lycklig.. låt mig få vara det nu..<3
 
 
Lots of hugs to all of you!!
*HUGS* <3
 
'' The secret of being happy is
accepting where you are in life
and making the most out of
everday ''
 
Hur jag ser ut för det mesta nu!
 
 
 
 
Snälla.. inga hatkommentarer om hur jag ''Söker uppmärksamhet''.. jag skriver mest dem här inläggena för MIN skull.. jag vill kunna blicka tillbaka och se hur mitt liv var när jag var 19 år.. OKEJ!?
 
Kramis! ~
 
 
 
 

Tenshin-kun

En blogg om mitt liv

RSS 2.0