Vi har blivit vegetarianer

'' One day at a time ''

Nu har det hänt mycket igen sedan jag skrev sist i slutet av Mars. Så här tänkte jag väl ta upp allt så smått och enkelt som möjligt och sen försöka åter igen att skriva lite oftare så det inte blir så mycket varje gång.

Först och främst så har jag och Anton blivit vegetarianer. Vi såg på dokumentären, The game changer, och efter den så bestämde vi oss för att bli vegetarianer. 
Nu har vi varit det i kanske lite mer än en månad och det är faktiskt mycket enklare än vad jag trodde. Inte märkt så mycket skillnad hälsomässigt, bara ekonomiskt. Haha. 
Vi har testat Bastard burger och deras vego-burgare och dem var JÄTTEGODA!


(Jag tog en texas och Anton tog en Los Angeles)
 
Jag har även fått min efterlängtade cosplay för karaktären Violet Evergarden. Jag älskar den så mycket och ser fram emot att den tas med till mitt nästa konvent jag går på.
 
 
Jag kämpar fortfarande med min viktnedgång och har nu kommit på det smidigaste settet. Tyvärr blir jag väl ganska nedstämd ibland och mår dåligt om jag äter för mycket. Men jag kör på periodisk fasta så gott det går, så jag äter mellan 13 och 21 under dagarna, ibland blir det innan om jag börjar jobba typ kl 12 eller kl 13. Men jag har gått ner 3 kg sedan April och jag är så taggad på att fortsätta se resultat. 
Jag har även hittat bästa träningsformen för mig, och det är indoor-walk med Growwithjo på youtube. Träningarna är så roliga och enkla och de bränner mycket kalorier och jag svettas som en gris. Haha. Hon är även så jäkla söt och ibland så skriver hon något när jag taggat henne på instagram. (har gjort en ny instagram för just min viktnedgång och lite mer av sånt jag vill lägga ut där. life.by.mel heter den om ni är nyfikna)

 (Jag har även färgat håret rött också. Missed telling u that)

Jag funderar också på att skaffa en septum-piercing, men kommer antagligen aldrig våga det, så håller mig nog till fejk-piercingen jag har, mindre skada då. 
 
Sen vet jag inte om jag nämnt att jag sytt klart en cosplay för några månader sedan, min Princess Yona cosplay. Den är väldigt slarvigt gjord, men jag har sytt den! 
 
 (tänkte bära den nu på Närcon sommar, men Närcon blev inställt iår igen </3 )
 
 
Vi har även spenderat för mycket pengar på smågrejer. 
Vi har köpt 4 nya brädspel (Warhammer monopol, Codenames duet, Reign of Chutulu (pandemic), Lord of the rings: journey in the middle-earth) och jag har köpt en liten nendoroid som föreställer Triss merigold från Wither <3, köpte även Gwent-kort från Witcher. Nu försöker jag spara pengar så gott det går, men är ju svårt då man behöver mat osv också. 
  
 
 
Sen så har jag ju börjat jobba mycket mer på sistone nu då det börjar bli sommar. Den här veckan så jobbade jag måndag till fredag, och egentligen så jobbar jag idag också, men efter midsommarfirandet vi hade igår hos Antons mamma och hennes man så blev jag förkyld med feber. Jag mår lite bättre idag, men inte frisk än. Så jag kommer antagligen inte jobba imorgon heller, men vi får se. Vill inte göra det svårt för mina kollegor heller. 
Men nästa vecka så jobbar jag hela veckan förutom på torsdag. Så det är mycket jobb, men det är skönt också då jag behöver samla ihop pengar så man kan spara till framtiden. 
 
( hur jag såg ut på midsommarafton efter jobbat 7 timmar och bara 2 timmars sömn)
 
Vi skrev även högskoleprovet i Maj och fick resultaten tillbaka förra veckan, och det räckte inte till det jag sökt utbildning för så jag bölade lite på jobbet och kände att livet är fcking meningslöst, men jag mår mycket bättre nu och har köpt en högskoleprovs-bok som ska hjälpa mig till nästa prov, så förhoppningsvis kommer det gå bättre nästa gång iallafall <3
 
Sen så fick Sotis ett nytt anfall för kanske 2 veckor sedan, vilket är super-obehagligt men det går som tur är över ganska snabbt. Min lilla tjej <3
 
 
Men nu ska jag springa ut med Sotis och sen ska jag försöka att ta det lugnt idag och planera nästkommande vecka. 
Jag hoppas att ni andra har haft en bra vecka och att eran sommar kommer vara kanon med fint väder och härliga dagar!
Kram!
 
 
 
'' The purpose of our
     lives is to be happy '' 
 
 
 
 

Tenshin-kun

En blogg om mitt liv

RSS 2.0