Godkänd på teori!

'' It's the will.
not the skill''

 
Igår gjorde jag teoriprovet inför körkortet, och jag blev godkänd!
Jag fick totalt 60 rätt av 65, och kravet för godkänt är 52, så jag är skit stolt över mig själv!

Vissa av frågorna var extremt krångliga, och vissa var om sådant jag inte hade någon aning om, men jag lyckades ändå! Så jag är jätteglad! :)

Imorgon har jag uppkörningen, och den är jag väl lite mer nervös över. Är fortfarande mycket jag känner att jag vill bli bättre på och som jag kanske är lite osäker över. Men jag vet samtidigt att man inte är proffs vid uppkörningen. Det är sånt man jobbar på när man fått körkortet också. 
Det säger tillochmed min lärare.

Så jag hoppas jag kan behålla lugnet imorgon och göra mitt bästa, samt att den jag kör med är en trevlig person som kan prata glatt med mig så jag kan känna mig trygg. 
Men vi får se!

Nu, resten av dagen, så ska jag kolla lite videoklipp på hur jag gör i vissa situationer osv, samt att verkligen kolla hur en säkerhetskontroll går till. För imorgon vill jag verkligen bli godkänd! :) Så nu jävlar!


Tänkte bara skriva det här inlägget så alla vet hur det går just nu, så skriver jag väl imorgon om hur allt har gått (både om jag kuggat eller om jag blivit godkänd) 

så ni får ha det så bra! :)

Körkortet på G?

'' Life doesn't require that we be 
the best, only that we try
our best ''

 
Nu ska jag skriva igen. 
Jag vill ju som sagt börja skriva mer på bloggen för att uppdatera om vad som händer omkring mig. 
Främst för min egen del, så jag kan blicka tillbaka och se vad som hänt i mitt liv.
Men det gäller ju att ha tid att skriva. Vilket jag har, men jag får aldrig ''feeling'' för att skriva något.
Men nu jävlar.

Jag jobbar ju som sagt med körkortet nu för fullt, och om precis 1 vecka så gör jag teoriprovet, och sen onsdagen efter det så uppkörningen. 
Jag är så stressad och så nervös. 
Men körskollärarna är så trevliga och jag har lärt mig så mycket på så få lektioner. Jag har 4 hela lektioner kvar + 1 halkbana och uppvärmningen innan uppkörningen.
Tror jag kommer klara detta, men jag har mycket kvar att lära. 

Idag sov jag extremt dåligt (inte pga valet som många kanske tror) och jag vet inte varför, men jag sov ungefär bara 3 timmar. Så efter detta inlägg ska jag lägga mig och vila någon timme innan jag ska ner till teorilektion vid 17. 
Jag körde nyligen på skolan i 2 timmar, t.o.r till Mora och lite inne i centrum. Jag tyckte det gick bra, även fast jag var ''dålig'' på vissa saker. 
''Gör om, gör rätt''. Jag ska inte tänka mer på det jag gjorde fel, bara att jag inte gör om det igen :) 

Gällande valet så ja, jag röstade inte. Folk anser nog mig vara en ''skam'' eller whatever för det. Men det har hänt så mycket kring mig den senaste tiden så jag har inte haft lust eller tid för att gå igenom alla partier och finna det ''rätta''. Men jag lovar att nästa val så ska jag rösta då jag troligtvis har mer tid att fördjupa mig i det.
Känns dumt om jag bara skulle rösta på någon bara för att. Jag vill vara säker på att den som får min röst är värd min röst. 
Det är därför valet inte höll mig vaken under natten, för jag är ointresserad av det. Jag kan bry mig sen om det blir skit i Sverige, än att vara orolig för något som kanske inte ens kan hända. 
 
Jag hoppas iaf att det ''rätta'' partiet vann och att Sverige kan bli mer jämställt och att livet blir enklare för många människor. ~


Hoppas alla får en fortsatt bra dag. Nu ska jag gå och vila lite.


'' Don't try to be perfect.. 
Try your best, learn from your mistakes, 
and move on. You're already one step
ahead of your past'' 

Vad händer och mina planer

'' You have the power to say:
This is not how my story will end
'' 
Nu var det längesedan som jag skrev någonting här. 
Tror senaste inlägget var från när jag flyttade in i lägenheten i Mora. 
Så det har hänt massvis med saker efter det, men jag kommer inte gå igenom allt då mycket är alldeles för personligt och som omvärlden kanske inte har någonting med att göra.

Som vissa av er kanske vet så bor jag hos min pappa igen, då förhållandet mellan mig och Thomas inte fungerade längre då han inte kände att det var rätt. 
Jag respekterar hans beslut och vi båda har fortsatt kontakt då vi fortfarande vill kunna umgås med varandra i framtiden främst. 

Strax innan Thomas ville göra slut så förlorade jag även jobbet på Maxi, då dem inte ville ge mig en fortsatt anställning där, trots jag varit där sedan 2016 och har lärt mig massor. (visst, man fick inget ''hejdå'' heller där, vilket känns jävligt trist...)
Men jag ska ta med den kunskapen till framtida jobb. 

Sen fick jag även besked om att en nära släkting till mig har blivit sjuk, vilket har gjort mig väldigt ledsen och orolig. Men jag besöker henne så ofta jag hinner och kan <3 

Som ni kanske ser då så har det hänt jävligt mycket för mig på så kort tid. Det är även massa småsaker däromkring också som fått mig att må dåligt. 
Men nu äntligen så ser jag livet mer positivt, och jag ser ljus i det mörka rummet jag befunnit mig i. 

~

Mina planer just nu är att ta körkortet. Jag har mitt teoriprov om exakt 2 veckor idag, och sen uppkörningen på onsdagen om 2 veckor. 
Jag är skit nervös, men jag kämpar verkligen för att ta det, så ett av mina livsmål är avklarade. 
Jag pluggar teori varje dag, så jag har väl typ lärt mig väldigt mycket, men känns som att jag måste plugga ännu mer stenhårt inför provet. Man får ju inte ha för många fel liksom. 
 
Det som troligtvis kommer hända efter det är att flytta till Uppsala och börja om mitt liv där, då min farmor sa att min faster har ett rum ledigt hos dem som jag kan få flytta in i, men jag ska prata mer med dem om det i helgen om dem kommer upp. 
Jag ser jättemycket fram emot det, då det troligtvis finns mer jobbmöjligheter där och sen för att jag ska fortsätta mina studier efter sommaren för att försöka ta mig in på veterinärutbildningen. 

Jag har ju alltid velat bli veterinär, enda sedan jag var liten, men jag fegade ur och riktade in mig mot andra yrken, tills Thomas mamma lyckades övertala mig till att kämpa mot mitt mål. Hon är så snäll. ~


Men nu ska jag sluta skriva här så jag kan fortsätta plugga teori och ta det lite lugnt, och så ni slipper läsa massa onödigt krafs. 
Jag ville bara uppdatera här så ni vet vad som hänt, samt så jag kan fortsätta skriva här om vad som händer i mitt liv. 
Jag vill ju börja blogga, men jag har varit så upptagen förut, men nu jävlar :)

Ni får ha det så bra och tveka inte att höra av er till mig, jag blir bara glad då <3 


 
 
 
'' It is during our darkest moments
that we must focus to see the light ''  (Klippt även bort typ 15-20 cm hår)

Tenshin-kun

En blogg om mitt liv

RSS 2.0